lördag 5 oktober 2013

LOL World Championship säsong 3








Bae "bengi" Seong-ung

Lee "Faker" Sang-hyeok

Jung "Impact" Eon-yeong

Chae "Piglet" Gwang-jin

Lee "PoohManDu" Jeong-hyeon



LOL står för Leauge of Legends och är ett mycket populärt dataspel. Själv har jag inte spelat LOL men har kompisar som spelar.

Detta lag spelade mot Royal Club i finalen och vann med 3-0. Genom att göra det blev de väldsmästare för säsong 3 och tog hem prissumman på 1000.000 usd. Royal Club som kom på andra plats vann 250.000usd. Snacka om att bli besviken för att inte vinna guldet.

Det är bara att gratulera och hoppas på fortsatt framgång i framtiden.

Källa: http://na.lolesports.com/worlds/teams/sk-telecom-t1-0
Källa: http://eune.lolesports.com/worlds/about

Händelserik lördag

Gick upp ur sängen kl. 8 för att låta frun sova lite extra.

Idag händer det mycket! Jobba lite vid kyrkans Café mellan 12-15. Efter det kl.16 är det församlingskväll där vi ska prata om hur vi vill att församlingen ska vara nu och i framtiden. Jag hoppas på att många kommer säga vad de har på hjärtat för det är så intressant att höra vad människor tycker och tänker angående kyrkan och församlingen.

Efter det ca 19:00 kommer två kompisar hem till oss för att chilla och kolla på film. Jag har lovat att bjuda på PopCorn så det måste jag fixa innan de kommer.

Såå.. ska man hinna städa, tvätta och diska så får man göra det nu. Då kanske ni undrar varför jag sitter här och sktiver. Det undrar jag också när jag har en del att göra. Har jag förresten sagt att jag har utbildat mig till instruktör inom HLR? Japp det är sant och jag fick mersmak. Nu vill jag ut och utbilda sveriges invånare i HLR så de är lite förberedda på vad de ska göra när de kommer till en olycksplats.