måndag 23 april 2012

Stockholm tur och retur

I söndags 22/4 kl. 08:00 åkte jag voff voff och xpoon till storstan Stockholm.
Vilket äventyr det skulle bli.

Vi skulle först besöka Betlehemskyrkan och lyssna på världens främsta apologet William. Det blev en Gudstjänst med mycket musik, klart budskap och lite dans till gospelkörens härliga rytmer.

Eter Gudstjänsten var vårt uppdrag att hitta Globen och komma in i Annexet. Där skulle vi titta på StarCraft2 matcher i världsklass. Det tog en stund att komma till Globen men med xpoon bakom ratten och voff voff som co driver med kameran i beredskap kunde resan bara bli lyckad.

Mitt personliga uppdrag var att få några fina autografer av spelare som Naniwa, TLO, d.apollo och Thorzain. Jag fick de autografer jag ville ha, kanske var det någon spelare som kom undan mitt påflugna sätt och klumpiga engelska men vänta bara det kommer fler turneringar och jeans jackan kommer få fler autografer.

En viss besvikelse upplevdes dock när jag skulle prata med Naniwa och få hans autograf. Han hade åkt ur turneringen och blev kanske lite besviken. Han gick då till baren och dränkte sin sorg och besvikelse i starka drycker. Lagom berusad stod han vid baren och jag gick fram och frågade efter autografen. Med en flckande blick och vingliga ben vände han sig om och tog min penna och tänkte skriva sin autograf på min hoodtröja som jag hade på mig. Jag rättade honom och sa att du får skriva på jeans jackan. Med ostadig hand skrev han troligtvis den slarvigaste autografen han någonsin har skrivit och plötsligt sjunk Naniwa i mina ögon. Men jag lät inte Naniwas uppträdande förstöra kvällen.

Senare under kvällen fick jag d.apollos autograf och även skaka hand med honom.

Vem vann då turneringen?
ja jag hade POLT som favorit men allt eftersom kvällen gick fick Thorzain mitt stöd. Thorzain vann till slut över POLT och till publikens jubel gick Thorzain ut ur spelarbåset och mottog sin check på 70000kr.

Stämningen kan inte förklaras med ord, den måste upplevas.

Framtiden!
Nu blir det att spela lite SC2 med ny inspiration och glädje och vem vet kanske kan jag jobba mig ur bronsligan och nå mitt mål att komma in i guld till sommaren.
Nu blir det också en väntan på nästa turnering vilket blir Dreamhack summer i mitten av juni i Jönköping.

Till sist!
Några sjysta bilder från Stockholm hoppas jag kommer att komma upp på bloggen men tillåtelse krävs av fotograf och andra berörda. Vi år se om det blir ett kollage på vår resa "Stockholm tur och retur"