söndag 7 oktober 2012

Klättring

Det blev en klätterresa idag lite inofficiellt. Fint väder hade vi men det tidigare regnet hade lämnat kvar en massa vatten som inte hade runnit bort. Vi blev väldigt blöta om fötterna men det hindrade inte oss att fortsätta vår vandring upp till klipporna.

Den första leden vi klättrade på var bekant för oss och vi tog oss upp. Gabriel slog sitt rekord och tyckte det var såååå kul att gunga på vägen ner.

Vi provade också två nya leder. nr 14 i föraren (Snedsteget) svårighetsgrad 3 och nr 22 i föraren (Hingstbertas piska) svårighetsgrad 4. De var roliga leder som hade sina utmaningar men vi lyckades komma upp även på dem.

Efter några timmars klättring så började det mörkna så vi packade ihop utrustningen och gick tillbaka till bilen. Vi blev minst sagt blöta om fötterna även på vägen från klipporna. Nästa gång tar jag med mig gummistövlar.

Tips från coachen!!!!
När man är ute och klättrar är det bra att man har med sig lite belöning för sitt slit att komma upp till toppen. Jag hade köpt lite kakor av olika slag som belöning till sonen men det funkade också på oss andra.

Bilder från dagen kommer upp inom kort!