torsdag 15 november 2012

Sätra Brunn....

Förvirringen blev total när en av kursledarna gick igenom ändringarna på schemat samt gruppindelningen för gruppdiskussionerna. Efter några minuters frågor och klargöranden så lyckades kursledarna minska från total förvirring till lite förvirring.

Pass 1 - Genomgång av HÖK 12. Med Lars Malmros RO

Pass 2 - I nationens intresse och lokalombudets roll. Med Jan-Olof Ström. VDOF, KO

LUNCH - Grönsaksbuffé och biff, potatis och skysås. Mycket gott!!!

Pass 3 - Rekrytering. Med Helena Linge.  FS-REKO
     WOW vad fort det går när hon pratar. Jag har hört många personer prata fort, har kolleger och              kompisar som pratar fort men Helena är i en helt annan liga.

     Diskussionsfrågor besvarades till det tredje passet.

Fika mums!!

Pass 4 - Att arbeta aktivt med de utbildningspolitiska reformernas konsekvenser för arbetsvillkoren     på arbetsplatsen. Med Lars Malmros, RO

Nästa fasta punkt är middag kl. 19:30 och tills dess är det "fri lek". Själv ska jag göra några längder i poolen och chilla i bubbelpoolen.

Idag har vi fått en massa information och en hel del är nytt. Många åsikter har lyfts och klart är ju att det finns mycket att förbättra inom skolvärlden.










Utbildning på Sätra Brunn

Började dagen med att åka och hämta upp några kolleger för avfärd till Sätra Brunn.
Väl framme fick vi ta lite fika och nu inväntas första föreläsningen.

Jag ser verkligen fram emot detta och hoppas på att få fördjupad kunskap inom det fackliga arbetet.

Jag har aldrig varit på Sätra Brunn så detta kommer bli mycket spännande. Det blir säkert en lång rundvandring på ägorna för att se hur det ser ut. Det är stort har jag förstått och bassängen lockar lite.
Vi får se om det blir ett dopp senare under dagen eller kvällen.


Zlatan vs England

Ja vad ska man säga?! Zlatan är en fotbollsspelare i absolut världsklass. Vilken härlig invigning av Friends arena, fullsatt, härlig atmosfär och jag har en kollega som var där och såg allt live. Snacka om att få valuta för pengarna.

Men detta var bara en träningsmatch och England kanske inte gjorde sitt bästa, men vad gör det? Spelarna får ta med sig glädje, inspiration och motivation till fortsättningen av turneringen och vi får alla hoppas på ett EM GULD.

Zlatan vs England