torsdag 12 juni 2014

DreamHack summer 2014

Till DH sommar kommer en massa duktiga spelare. Eller kanske till och med världens bästa spelare.
16 spelare från Sydkorea och stjärnor som MMA, MC och TaeJa. Jag kommer springa som en galning för att få en massa autografer. Det vore ju superkul om jag kunde få alla koreanska spelarnas autografer.

En annan duktig spelare är DeMusliM från England. Jag tror inte han kommer ha så stor chans att vinna turneringen men han är en duktig spelare och ännu bättre kommentator.

Scarlett kommer också till turneringen och hennes autograf är ett måste på min dators sidovägg. Världens absolut bästa kvinnliga spelare och rankad 21 plats i världen enligt Gosugaming. Maddelsik spelar också i turneringen och hon blir turneringens andra kvinnliga spelare.

De svenska spelarna är ganska många men jag tror att vissa kan gå ganska långt i turneringen. ThorZaIN, Morrow och Maddelisk tror jag kommer gå längst bland de svenska spelarna. Men det är klart, några svenska kan ju skrälla. Tex. Starnan, Runa eller Cytoplasm. 

När jag kommer till DH på söndag så är vi framme i 3:dje gruppspelet med 32 spelare kvar. På måndag gör 16 spelare upp om den prestigefulla stjärnan och vinsten på 10000usd.Vem ska få korka upp champagnen???

Om du nu kommer vara på DH på söndag och skulle vilja träffa mig så är det bara att leta efter killen som jagar autografer och som har en 7 årig son med sig.

Ses



Källa: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2014_DreamHack_Open/Summer
Källa: http://www.gosugamers.net/rankings