måndag 18 februari 2013

Hypnotisören

En helt okay film.
Bra story
Ganska spännande vissa stunder.
Bästa manliga roll borde nog bli polisen som sitter utanför och vaktar dörren in till en patient.
Bästa kvinnliga roll går helt klart till bäbisen som skriker och gråter.

Lite skoj bara...jag tycker dock inte att den är sevärd på bio. Det räcker med en popcornskål i soffan med sin fru/man eller goa kompisar. Sällskapet spelar ju ganska stor roll för den totala upplevelsen.

Då ska den också få ett betyg..2 chipspåsar av 5 möjliga. Ja nu var jag nog lite hård men om du ser filmen så tror jag att du förstår varför. Två viktiga faktorer för filmens upplevelse sänker betyget ett steg. En liten ledtråd.."sinnen".

 

Måndag och Vab

God eftermiddag!!

Idag blev det VAB igen. Storprinsen är verkligen sjuk. Idag är hans ena öga svullet och sist jag kollade är inte det ett tecken på att vara frisk.

Nu ligger han i soffan och tar det lugnt, väldigt lugnt.

Idag ska jag besikta vår ena bil. Det blir säkert någon anmärkning men vad ska man göra. Bil måste jag ha. Tur att Anders finns som kan laga bilar.

Ikväll tänkte jag träna lite. Jag har haft ett långt uppehåll med träningen pga sjukdom, lathet och brist på motivation. Men nu får det räcka! Liksom bilen behöver besiktas, servas och underhållas så måste kroppen få det den behöver.

När jag loggade in på mitt youtubekonto fick jag meddelande om att jag absolut inte får ladda upp filmer som jag inte har upphovsrättigheter till. De gav mig en varning och om det skulle komma fler klagomål så skulle de stänga ner mitt konto. Ja vad spelar det för roll, jag öppnar bara ett nytt konto. Men nu gillar jag mitt youtube konto så jag har faktiskt tagit bort alla olagliga filmer som jag har laddat upp. Endast några enstaka finns kvar och nu får vi se hur många prenumeranter jag kommer ha kvar.

VLT - Jag har skickat in en förfrågan IGEN om att få blogga i VLT. Vi får se om jag någon gång kommer få något svar från dem. Nu kommer jag iaf ligga på lite och begära ett svar. Jag tänker inte gå och vänta, vänta och vänta.