måndag 31 december 2012

Sista dagen...

Då var det sista dagen på året och det ska vi fira med dunder och brak.

Jag är ganska trött, varför vet jag inte. Fick sova ganska länge idag men ändå är jag grusig i ögonen. Snart blir det iaf. dags att fixa det sista inför kvällens festligheter, då vaknar jag nog till.

Jag vill passa på att önska familj, vänner och bekanta ett Gott Nytt År. Nu ringer vi ut det gamla och ringer in det nya. Jag har så mycket att se fram emot under det nya året så jag tror att 2013 kommer bli ett fantastiskt år.

Om jag måste välja något som jag ser mest fram emot så är det utan tvekan vårt tredje barn. Livets mirakel utan att tveka. Många andra händelser kommer att inträffa under året som kommer på en god andra plats.

Vad har jag då lärt mig av 2012? Vad tar jag med mig in i det nya året? Det första jag kommer att tänka på är förlåtelse. Vi är alla mänskliga och vi gör alla misstag och då är det så skönt att på riktigt på om förlåtelse. Det som är ännu skönare är att få förlåtelse och sedan gå vidare.

På samma sätt är det med vår relation med Gud. Vi gör misstag, vi syndar och vi kan vara de hemskaste personerna i världen. Men när vi går till Gud och på riktigt ber om förlåtelse så öppnar han sin famn och säger "Du är förlåten"

Det finns ett litet ord
ej ofta används på vår jord
Det lilla ordet stillar smärta
det lilla ordet stillar gråt
Det lilla ordet är FÖRLÅT

Gott nytt år på er alla och jag hoppas ni fortsätter läsa min blogg under 2013.

TvZ replay...

Jag möter en zerg.

Min taktik är att få ut banshees och förstöra hans ekonomi genom att skjuta så många av hans arbetare som möjligt.