onsdag 25 juli 2012

Parke Zoo, Eskilstuna

En dagsutflykt till Parken Zoo i Eskilstuna blev det idag. Tre familjer åkte med deras barn och det blev en fantastisk dag. Strålande sol, glass och slush, vad mer kunde man begära?!

Efter några timmar inne på zoot så bestämde vi oss för att äta lite lunch. Hamburgare med pommes blev det och mätt blev man. Mätta och belåtna stegade vi fram till karusellerna. jag själv åkte faktiskt inte en enda karusell. Min uppgift blev att ta några kort vilket jag också gjorde. Besvärlig var dock solen då barnen ofta hade solen i ryggen när jag skulle fota. Några kort blev säkert bra.

Sonen hade iaf. kul och var nöjd med dagen trotts att han inte vann  något svärd.


TSL 4 StarCraft2

TSL Bracket

Den 28 juli spelas TSL Teamliquid StarLeague 4

Riktigt duktiga spelare är med och jag har TaeJa som favorit.
Skulle vara kul att se honom i finalen mot NaNiwa som jag tror är så pass bra så att det faktiskt är möjligt för honom att nå en final.

Kommentatorer under denna turnering är Day [9], Husky, DjWheat, Apollo, Chill och Artosis.

Förbered er på SC2 underhållning i världsklass!

En första plats i den här turneringen ger hela 15000 usd och andra platsen får nöja sig med 7000 usd.

Vad kommer hända med våra andra svenska spelare? Ja, jag har mina teorier och gissningar men de tänker jag inte berätta här och nu. det skulle bli allt för deprimerande läsning och jag vill att denna blogg ska vara en positiv och glad blogg. Så det blir upp till dig att titta på streamen om du vill se hur det går för våra svenska proffs.