måndag 3 juni 2013

StarCraft2 World Championship series 1 Final AM

HerO vs Revival Bo7
PvZ
Team Liquid vs Evil Geniuses

Karta 1: Cloud Kingdom - Revival
Karta 2: Akilon Wastes - Revival 
Lings lyckades smita in och förstöra HerOs ekonomi. Detta följdes upp med Roach som förstörde allt i sin väg. HerO var inte beredd att sätta ut forve filds och stoppa lingsen.
Karta 3: Daybreak - HerO
HerO ändrade taktik och satsade alla kort på SkyToss dvs Voids och Fenix vilket blev en vinnande taktik.
Karta 4: Bel´Shir Vestige - HerO
HerO förlorade på de två första kartorna men nu har han vunnit på två kartor och det står nu 2-2. HerO gick på en mix av enheter i sin arme och lyckades besegra Revivals mutalisker och curroptorer. Med två kolosser i armen hade Revival ingen chans att göra någon skada med sina lings.
Karta 5: Neo Planet S - ??????
Neeeeeeej, lagg förstörde matchen och jag vet inte hur det gick. Vem vann???? Gaaahahgaah fick upp streamen igen och det är såååå jämnt. HerO vann till slut och hans force fields var helt fenomenala. Klart avgörande för den här vinsten. Fick lite panik där när streamen försvann. Tänkte gå lägga mig bitter och sur men nu när HerO har ledningen och kan vinna hela serien så måste jag se klart. Jag kommer vara så trött imorgon men det får jag ta.
Karta 6:  Whirlvind - HerO. Igen hans force fields är helt fantastiska. HerO kämpade och kämpade och till slut vann han. Helt klart en värdig vinnare.