torsdag 1 november 2012

StarCrfat2 News

Mycket har hänt den senaste tiden inom StarCraft2. Det är svårt att hänga med i allt som händer men när man hittar någon nyhet så är det alltid lika spännande och roligt att läsa om det.

Här kommer några nyheter eller gammalheter.


SeleCT slutar spela SC2 professionellt och tänker börja spela Dota2 istället. Han har även planer på  att jobba som tolk under turneringar. 

SeleCT slutar


Maddelisk har gått med Quantic gamings SC2 lag där SaSe är lagkapten. Madeleine Leander verkar vara en skarp tjej vilket du kan läsa mer om via länken nedan.

Maddelisk joinar Qunatc


Code S säsong 5. Inga svenskar med och grupperna A-C redan har spelat sina matcher.

Code S säsong 5

WCS Shanghai 17-18/11. Inga svenska spelare är med men det kan bli bra underhållning ändå. Många bra spelare har kvalat in och min favorit bland spelarna är Hero men Stephano kommer nog bli svårslagen. Vi har en tjej med också som går under namnet Scarlett. Hon gick och vann det Kanadensiska kvalet och sedan även det Nordamerikanska kvalet. Om hon inte får respekt så kan hon överraska. Jag hävdar då att hon är den bästa kvinnliga SC2 spelaren i världen.

WCS 2012


DH Winter. Våra svenska proffs är på plats ThorZaIN, NaNiwa, SaSe och StarNaN. Nu gäller det för våra svenskar att leverera. De kan komma få möta Stephano, TaeJa eller FoGG och i slutstriden tror jag det blir en match mellan Taeja och Stephano. Men det kommer fyra spelare till via en kvalturnering på plats i Almia, Jönköping. Vilka som ska delta under den turneringen vet vi inte i nuläget.

DH winter